vineri, 5 octombrie 2007

One of those amazing creations of God, Human Body

Ati stat vreodata sa va ganditi si sa va puneti intrebari despre acest "fenomen", daca pot sa ii spun asa, creat de Dumnezeu, numit corpul uman. Cum a putut crea Dumnezeu asa ceva?, dupa ce concept s-a bazat?, cum poate fi atat de complex?, cum se poate ca noi sa controlam aceste creatii?. Cred ca la toate aceste intrebari si la multe altele nu putem gasi un raspuns deoarece cred ca depasesc puterea noastra de gandire, sau cel putin a mea. Dar in fine...let's be happy 'cause we are humans.








 

luni, 1 octombrie 2007

My apple through My lens

Marul, cand pronuntam acest cuvant, "MAR", pe toti ne duce cu gandul la acel fruct atat de popular in zona noastra si atat de bun, incat nu ne mai gandim ca acest cuvant ar putea avea multe alte semnificatii. "Marul Rosu"...nu, nu e un titlu al unei poze sau a unei carti despre un mar rosu, e doar numele unei localitati din Romania. "Marul lupului"...nu, nu e o poveste cu un lup care a intrat intr-o livada si a furat un mar, e doar un nume al unei specii de plante. "Marul lui Adam", banuiesc ca de asta toti stiti, si bineinteles ca mai sunt si altele. Va intrebati de ce toate astea doar pentru cateva poze cu un mar? Ei bine, nu cred ca strica la nimeni doar putina informatie in plus, but....anyway, cred ca pana la urma tot cu "marul nostru" vom ramane.







duminică, 30 septembrie 2007

Walking through a sunny day

Sambata dimineata, parea sa fie o zi frumoasa din punct de vedere al vremii, si uite ca asa a si fost. Imi fac toate treburile de dimineatza si ma pun la calculator, si stau...stau...stau...si iarasi stau, pana la un moment dat cand am zis "gata, a fost destul atata stat in casa", si mi-am luat lucrurile si am pornit spre padurea Hoia (aproximativ 15 20 min de mers pe jos). Am ajuns la Hoia, dar nu prea ma incanta ce vedeam in padure, si am pornit incet pe dealurile de prin apropiere. Am umblat cat am umblat, am mai facut si cateva poze, desi nu prea era mare lucru de pozat, si am ajuns intr-un final si acasa. Si bineinteles ca dupa postarea asta....ZZZzzzZZzz.