vineri, 2 noiembrie 2007

Autumn feelings...

E noiembrie, e toamna...au trecut toate acele zile de vara cand toata lumea se distra pe unde putea, acele zile cand erau multe grade afara, acele zile de vacanta cand nu trebuia sa ne facem griji pentru scoala, nu trebuia sa ne trezim dimineatza, nu trebuia sa ne stresam cu invatatul...si multe alte zile memorabile, au trecut....si uite ca a venit toamna, multe grade ne-au parasit, a inceput scoala, a inceput iarasi stresul de la scoala, trezirea de dimineatza foarte indragita de mine (NOT) si cred ca si de altii, si iarasi si aici au inceput multe.
Eram in drum spre magazin pt ceva cumparaturi, am trecut pe langa un parc din apropiere...m-am oprit pentru cateva secunde si m-am uitat prin parc...era un sentiment atat de specific acestui anotimp, totul era parca fara viata, frunzele cadeau la fiecare secunda, tot parcul era gol...doar sunetul frunzelor si al vantului se mai auzea (mai treceau si autobuze din cand in cand dar in fine :P), atunci mi-am zis..."intradevar, e toamna"...













luni, 29 octombrie 2007

Our Ibitza = Belis (prietenii stiu de ce)

Sambata dimineatza, ma trezesc foarte entuziasmat stiind ca vom merge la Belis sa sarbatorim ziua Danutei (La Multi Ani Dana >:D<), ne intalnim toti, si incet pornim spre Belis. Dupa destul de multi kilometri inghesuiti, fiind 5 persoane in Porsche-ul lui Misu (Oltcit), facem si noi o oprire pt a lua ceva de la un magazin. Eram aproape de Belis, peisajul era foarte placut, motiv pt care am si tras cateva cadre (cele postate). Ok, si gata si cu popasul, sa ne continuam drumul...dar cum sa continuam daca nu mai pornea "Porche-ul". Am facut si un pic de educatie fizica si pana la urma a pornit si masinutza noastra si am ajuns si noi la cabana. Si asa a inceput weekendul nostru la Belis. Ne-am distrat bine, am mancat bine, am baut bine....suc, apa minerala, apa plata...(aaa da, informatii in legatura cu bauturile cu alcool, ask Razvi :)), just kiddin'), ne-am uitat si la vreo 3 filme cred (aproximativ 10 - 15 min din fiecare), am si dormit putin, ne-am dat si cu barcile pe lac...si multe altele dar nu le mai scriu. Daca ar fi sa dau o nota weekendului asta, cred ca ar fi 8/9, nu dau 10 pt ca nimic nu e perfect niciodata, dar anyway...a fost super si multumim Dana ca ne-ai chemat ;)) si inca o data LA MULTI ANI!!! :)