sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Maguri 2007-2008

Luni, 31.12.2007, ultima zi din anul 2007, un an destul de dragut dupa parerea mea. Ma pregatesc de dimineatza pentru plecarea la munte, la Maguri mai exact, pentru a sarbatori revelionul impreuna cu prietenii. Ok, si am inceput sa imi adun bagajele pentru a le pune in masina. Am ramas socat de cate bagaje aveam (doar eu) :P, portbagajul de la masina era plin deja si erau doar bagajele mele + o placa de snowboard si o pereche de skiuri sus pe masina :P, si mai trebuia sa mai luam inca doua persoane in masina (Oana si Rares)....hmmm, oare unde o sa stea atatea bagaje. Ne-am dus, i-am luat pe Oana si Rares, bagajele le-am mai pus sus pe masina si in spate pe bancheta, si am pornit spre destinatie. Plecarea era stabilita la ora 9, dar au intervenit ceva schimbari si am plecat doar pe la 12 pana la urma, dar in fine. Am ajuns cu bine pana in Racatau, de unde trebuia sa ne continuam drumul pe jos, inca 5 km, dar bineinteles ca nu cu bagajele in mana. Bagajele le-am dus cu o caruta pana sus, era plina "cu varf" caruta de bagaje (saracii cai). Am inceput sa urcam, vremea era foarte frumoasa, ce poate da Dumnezeu iarna mai mult unui fotograf decat un cer albastru, o zapada alba si fina, si un soare care sa lumineze tot peisajul care era in acea zona. Era un peisaj superb. Cu cat urcam mai sus cu atat peisajul era din ce in ce mai frumos. Era natura, ce poate fi mai frumos decat natura. Dupa doua ore de urcat, ajungem si la cabana. Am inceput sa descarcam bagajele si sa ne instalam prin cabana toate chestiile pentru seara de revelion. A venit seara, ne-am distrat seara, si a trecut seara, si pe la 3 si ceva 4 ne-am pus si noi sa ne culcam fiind ca eram destul de obositi dupa 5 km de urcat pe jos. Cred ca pe la 11 ne-am trezit, sau cel putin eu m-am trezit la 11, nu mai stiu sigur ca
nu prea ma interesa cat era ceasul, stiam ca mai avem de stat inca o noapte deci nu aveam de ce sa imi fac griji in privinta asta. In a doua zi nu prea am facut mare lucru pentru ca vremea nu prea a tinut cu noi, nu mai era senin si soare ca in prima zi, si era mult mai frig, dar cu toate astea am iesit toti la o plimbare prin zona, dar bineinteles ca dupa un timp am mai ramas doar eu cu Razvi, ceilalti s-au intors la cabana. Ne-am plimbat, am admirat peisajul de foarte multe ori, am facut poze si ne-am intors la cabana, nu stiam sigur daca mai erau si picioarele cu mine pentru
ca nu le mai simteam, dar am ajuns la cabana si mi-am dat seama ca defapt erau inca cu mine. A doua seara a fost mai linistita decat prima, eram mai obositi si nu mai prea stiam ce sa facem, dar tot am mai facut noi ceva si nu ne-am culcat numai pe la 2 3, daca bine tin minte. Dimineata era vorba ca ne trezim la 9 sa incepem sa facem curatenie si sa ne strangem lucrurile, dar nici vorba, abia pe la 11 m-am trezit eu si probabil ca si ceilalti tot prin jurul orei 11. Am inceput sa ne adunam lucrurile, sa facem curatenie si pe la 12 jumate am inceput sa coboram spre Racatau de unde urma sa ne continuam drumul pana la Cluj cu masinile. Am ajuns cu bine jos, sa zicem, desi cam toti am cazut cel putin odata, a fost bine. Ne-am pus bagajele in masini si am pornit spre casa.
A fost o excursie placuta dupa parerea mea, ca doar am fost cu prietenii, si cred ca asta conteaza cel mai mult, si mersi mult ca ati venit.

ps: va spun de acum ca sunt multe poze...sper sa nu va plictisiti, multumesc de
comentarii si aprecieri...;)













































6 comentarii:

Anonim spunea...

da ma sergiu..ai dreptate..a fost tare la maguri:P:Pdoamne cate chestii s-au mai intamplat;))legat de poze...tiam zis si personal.."foarte tare poza"..
P.S.: schiorul obosit sunt eu:D:D:D:))

Anonim spunea...

faine poze mah sergiule mai ales dacia....

Andrei C. spunea...

Faina aia cu dacia...insa sunt curios...fundalul e cumva clonat sau era pe marginea unui deal si nu-mi dau eu seama?

Sergio spunea...

ms andrei de comment ;)
fundalul la cea cu dacia nu e clonat, era pe un deal dar nu era chiar pe margine...:P

marius grozea spunea...

frumos!
esti tare omule

Anonim spunea...

There`s only so much you can hide: the magic inside of you...