duminică, 18 ianuarie 2009

Cati dintre voi...?

Cati dintre voi v-ati dorit vreodata ceva ce nu se poate cumpara cu bani? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa stati dimineata sa priviti soarele cum se strecoara printre nori, lasandu-va cuprinsi de linistea si de lumina delicata a
diminetii? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa stati noaptea in iarba sa priviti stelele si sa va puneti cate o dorinta la fiecare stea cazatoare pe care o vedeti? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa prindeti in palma un fulg de zapada si sa il intrebati de unde vine si de ce? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa priviti lumea de sus in jos, de pe culmile celor mai inalti munti, nu doar de jos in sus cum o privim in fiecare zi? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa ascultati linistea? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa stati deasupra norilor si sa va lasati cuprinsi de infinitatea cerului, sa va desprindeti de acele betoane ale orasului printre care traim in fiecare zi? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa va impingeti limitele la maxim, sa vedeti pericolul in fata ochilor, pentru a simti ca
traiti cu adevarat? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa radeti si sa va bucurati de cele mai nesemnificative lucruri, alaturi de cei mai buni prieteni? Cati dintre voi v-ati dorit vreodata ceva ce nu se poate cumpara cu bani? Si totusi, cati dintre noi gandim asa?

11 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos cadru de la incadrare compozitie si pina la lumina. ;-) Bine lucrat si vazut.

Anonim spunea...

bravo bravo ! se imbina atat de bine melodia de fundal cu poza si textul..

George V. spunea...

Cati dintre noi? Pina acum , cel putin doi :) ... text excelent, imagine reusita *compozitie echilibrata, bokeh uniform , cromatica buna* . SergiO in nota obisnuita .

Anonim spunea...

hmmm...ultima propozitie e foarte adevarat pentru ca multa lume doar isi doreste, dar nimeni nu gandeste in asa fel, ca sa nu mai zic ca nimeni nu face in asa fel...frumos textul, de mult nu am mai citit un text atat de frumos:D:D...cat despre fotografie...ne incanti privirea..as always...

vali.turean spunea...

De cate ori am vrut sa scriu exact aceleasi idei dar in cuvintele mele? Da, putini gandesc asa. Apreciez tenta pro natura si imaginile de pe blog.

http://valiturean.blogspot.com/2007/10/blog-post.html

:)

Salutari!

Anonim spunea...

Imi face placere sa vad ca nu suntem singuri, suntem mai multi care gandim asa din cate vad. Pai nu cred ca ne mai ramane nimci de facut decat sa ii determinam si pe ceilalti sa gandeasca si sa actioneze asa.

Mi-a facut placere sa ma uit pe blog-ul tau. Daca si in realitate esti asa cum pari de pe blog inseamna ca trebuie sa fi o persoana speciala ;)

Anonim spunea...

nu intentionam sa raman anonim :)

Sergio spunea...

multumesc mult la toti pentru vizita si pentru aprecieri!! Thanks guys! ;) Va mai astept...

Corina A. Nastase spunea...

Reusita fotografie.

Si cred ca toti ne-am dorit asta macar o data.

Unknown spunea...

Felicitari, am doar cuvinte de lauda pentru acest blog. Si textul si fotografiile sunt excelente.

macelaru de culori spunea...

www.artavie.wordpress.com ar vrea sa iti ceara ajutorul daca se poate sa imi lasi un comment cu mailu tau ar fi minunat pana atunci spor la treaba.