sâmbătă, 12 ianuarie 2008

Time goes by, we stay...why?



Ce frumos ar fi sa putem face tot ce vrem. Sau nu? Poate am face prea multe, si poate ne-am plictisi de la un moment dat. Dar acum? Ce facem? Nu ne plictisim?



Nu, pentru ca toti suntem foarte ocupati. Si nu suntem ocupati cu lucruri pe care vrem sa le facem, care ne-ar face placere sa le facem, suntem foarte ocupati cu lucrurile care sunt necesare, si cateodata poate nici acele lucruri necesare nu sunt chiar atat de importante, dar noi totusi suntem ocupati cu ele pentru ca asa ne-am obisnuit. Nu mai facem ceea ce ne-ar face placere sau ce ne-ar face sa ne simtim bine, de ce sa facem astfel de lucruri? ca doar avem alte treburi importante de facut. Amanam pe alta data. Si cand vine acea data (alta data), de ce sa nu mai amanam inca odata, poate asa vom ajunge sa mergem la strand cu doar 80 mii, si sa nu putem intra pentru ca biletul era 80 mii. Stiu, nu intelegeti...biletul era 80 mii pentru elevi sau studenti, iar noi am depasit aceea perioada si nu ne-am dat seama. Sau poate asa vom putea ajunge sa vrem sa mergem intr-o excursie, dar nu ne permitem pentru ca nu ne da voie sotia/sotul, trebuie sa stam cu copilul. Sau poate asa vom putea ajunge sa stam cu nepoteii in brate si sa nu le spunem mai nimic. De ce? Pentru
ca nu vom avea ce sa le spunem. Le vom povesti doua trei intamplari din copilaria noastra si atat. De ce? Poate pentru ca vom sta prost cu memoria, sau poate pentru ca nu am mai facut nimic altceva. De ce? Poate pentru ca suntem so damn busy with alte lucruri.



Poate atunci ne vom da si noi seama de timpul pe care l-am pierdut, si pe care nu il
mai putem recupera. De ce nu incercam sa facem mai multe acum cat timp suntem tineri. Daca iti doresti ceva cu adevarat, orice...iti faci timp pentru acel ceva, si lasi toate alte chestii deoparte. Un citat spunea..."Time is what we want most, but what we use worst" si din pacate, ii dau dreptate. Hai sa facem ce vrem, hai sa fim acolo unde vrem sa fim si cand vrem sa fim, hai sa inventam noi viitorul ci nu sa ii lasam pe altii sa il inventeze pentru noi.