luni, 15 septembrie 2008

Maguri 9 - 11 Septembrie

Pentru a 3-a oara anul acesta (pentru mine). Plecam la Maguri. 9 septembrie, imi pregatesc toate bagajele si sunt gata de plecare, trebuia doar sa mai astept sa vina cineva dupa mine. Plecarea era planuita la ora 4. La ora 4 ajunge si Ciubi la mine, cu bagaje cu tot, pregatit si el de plecare. Asteptam sa vina masina care urma sa ne ia si pe noi doi. Deja devenea plictisitor, era ora 5 si noi inca nu ne-am miscat de acasa. La aproximativ 5:30 ajunge si masina noastra (Vio la volan). Punem tot ce aveam de pus in masina si pornim spre Cora, unde urma sa ne intalnim cu restul trupei. Ajungem la Cora, intram in Cora, cumparam ce trebuie sa cumparam de la Cora, si ajungem cu cosul la casa. Ok, pana acum totul e bine si frumos, dar bugetul nostru era limitat la aproximativ 500 lei, deoarece inca nu au ajuns toti si nu aveam atatia bani. Incet incet ne apropiam de 500 lei, ce sa facem? Mai lasam cateva produse la casa, si totul e ok. Dupa ce ajung si restul cu banii, recuperam ce am lasat la casa si pornim in sfarsit spre Maguri. Era aproape ora 8. La ora 9 aproximativ, ajungem in Racatau de unde urma sa urcam pana sus in Maguri pe un drum forestier nu tocmai bun, dar ne descurcam si ajungem cu bine sus in Maguri. De aici drumul nostru continua la dreapta. Afara era noapte si frig, erau 9 grade. Drumul parca nu se mai termina, nu recunosteam nimic din zona, deoarece nu am mai fost pe acel drum de foarte multi ani si era si noapte, dar se pare ca avem noroc. Eram pe drumul cel bun. Ajungem la cabana, despachetam, si nu mai pierdem vremea cu altceva si ii dam drumul distractiei. Ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine cam pana pe la ora 5 dimineata. Ne trezim in jurul orei 11. Vremea era superba, era soare si cald.





Facem cateva plimbari prin zona, dupa care ajungem inapoi la cabana. Mai stam la o poveste doua, si ne apucam de mici si gratare, sau mai bine zis, restul trupei se apuca de mici si gratare. Eu imi iau aparatul si pornesc sa fac doua trei poze pentru a profita de lumina de seara. Pozez
cat pozez si ma intorc la cabana.


































Dupa ce ne distram putin cu verisorii mei, se lasa seara.





















Ne strangem in jurul focului si incepem sa jucam tot felul de jocuri, de la "flori, fete si baieti" pana la "am venit din america..." si intr-un final si "mima". Focul era tot mai mic, afara nu era cald deloc, ne mutam in cabana unde continuam distractia pana dimineata, sincer nu mai stiu pana la ce ora. Ne trezim a 3-a zi, tot cam in jurul orei 11.  Ii salutam pe Alida, Ciubi, Cosma si Meli care ne parasesc in dimineata aceea, iar noi ne continuam sederea pana dupa masa la ora 4. Facem putina curatenie, mai mancam ce a mai ramas, si ne pregatim si noi de plecare. Ne luam bagajele, punem tot ce aveam de pus in masini, (desi nu chiar tot fiind ca am uitat boxa acolo), si pornim spre casa. Vlad cu Sergiu in fata, eu cu Gligu la mijloc si Vio, Ionut si Andra in spate. Dupa ce ajungem la prima intersectie, drumul nostru continua spre stanga, ne oprim sa ii asteptam pe cei din spate, dar ceva s-a intamplat fiind ca nu mai apareau.





Ii asteptam aproximativ 20 min dupa care apar si ei si ne spun ca au gresit drumul.
In fine, bine ca au venit pana la urma, si ne continuam coborarea. Parca drumul era mai bun noaptea cand am venit decat acum ziua, dar intr-un final ajungem cu bine jos in Racatau. De aici excursia noastra a cam luat sfarsit, la aproximativ ora 7 ajung si eu acasa. Cum m-am obisnuit sa scriu, voi scrie si acum ca a fost o excursie frumoasa, ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine pentru a 3-a oara (eu). Astept cu nerabdare urmatoarea excursie.

duminică, 14 septembrie 2008