duminică, 2 noiembrie 2008

Marisel 25 Octombrie

Marisel, 15 km coborare plus inca alti 40 de km de pedalat. Cam la asta sa rezumat ziua de 25 Octombrie. Ne-am propus cu cateva zile inainte sa mergem undeva la ride cu bikeurile. Am ales Mariselul. Stiam ca e o zona superba si sunt si destui km de coborat, fapt pe care il si urmaream in mare parte. Stiam de un drum forestier destul de rau pe care greu se poate merge cu masina si initial pe acolo ne-am gandit sa coboram, dar ne-am razgandit in timp ce urcam cu masina spre Marisel, pe un alt drum, si am zis ca mai bine coboram pe unde am si urcat, era mai sigur, stiam drumul, l-am vazut si stiam ca nu ne asteapta surprize la coborare, cel putin din cate am vazut noi, evident ca puteau aparea surprize oricand, dar in fine. De data asta am preferat sa avem o coborare mai lunga si in viteza, decat una zguduitoare si probabil mai scurta. Ajungem sus in Marisel. Stam cateva minute, facem poze,
mancam putin, ne verificam bikeurile si ne pregatim de plecare (eu cu Alin pe biciclete, Misu cu masina). Dupa scurt timp, incepem in sfarsit sa coboram.........si coboram........suntem la jumatatea drumului si coboram cu
viteza, era superb.......coboram in continuare......inca tot coboram.....si intr-un final se termina si coborarea, ajungem la drum drept.
Am stat si m-am gandit, cat de frumos poate fi acel sentiment care te cuprinde intr-un astfel de ride, si in mai toate ride-urile de altfel. E absolut minunat. Esti in natura si faci ceea ce iti place, simti viteza, ,simti si auzi vantul care trece incredibil de repede pe langa tine, sau tu pe langa el, simti adrenalina, traiesti intens fiecare secunda, e un sentiment care nu se poate exprima in cuvinte, cum de altfel sunt cam toate sentimentele. A absolut superb.
Am ajuns jos, il salutam pe Misu, care pleaca inainte cu masina, iar noi ne continuam drumul pe biciclete, inca aproximativ 40 km. Dupa aproximativ o ora jumate, poate chiar doua, ajungem acasa, se facuse deja intuneric. Eram putin obositi deoarece nu am mai facut asa mult efort de ceva vreme si s-a simtit, dar dupa putin somn ne-am revenit. Suntem pregatiti pentru un nou ride, de data asta mai extrem, promitem.