marți, 25 septembrie 2007

Pensiunea Lara

Dupa cativa kilometri buni de mers cu masina pe un drum nu prea bun, prin locuri unde doar padurea si muntii ne inconjurau, intram in Valea Ierii. La doar cativa kilometri de la intrarea in sat ajungem si la destinatia noastra, Pensiunea Lara. Un loc frumos, populat, civilizat si bine ingrijit la prima vedere. Ne plimbam prin pensiune cateva minute pt a vedea mai detaliat locul. Am ramas surprins de frumusetea locului, de ingeniozitatea si imaginatia celui care a gandit acel loc, care a gandit felul cum sunt aranjate lucrurile, celor care au gandit si au facut toata aceasta pensiune superba, situata si intr-o zona rurala foarte frumoasa. Avem foarte multe locuri superbe in Romania, dar cred ca cea mai mare problema la noi este ca nu stim sa pretuim acele locuri. Pensiunea Lara, dar si Valea Ierii in general pot sa spun ca e una dintre acele zone frumoase care sunt ingrijite si respectate. Sa speram ca vor ramane asa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

e ciudat si rar cum un baiat poate simtzi atat emotzie in simple lucruri precum un copac, o banca, o frunza cazuta...e frumos ceea ce faci dar nu uita ca Dumnezeu a facut si femeia

Sergio spunea...

ms ms...da, poate e putin ciudat dar poate de asta m-am si apucat sa fac poze pt a-mi exprima anumite sentimentele in diferite feluri...si bineinteles ca nu uit ca Dumnezeu a creat si femeia, e si ea "One of those amazing creations of God"

Anonim spunea...

Excelent textul si fotografiile.Locul arata superb.Sper candva sa ajung si eu pe acolo.Multa bafta!