marți, 26 februarie 2008

Fly away

As zbura...peste tot si toate, peste fel si fel de oameni, peste multe vremuri din trecut, as zbura pentru a gasi o alta lume, pentru a gasi un loc pentru mine, sau macar o bucata de speranta. As zbura pentru a ma simti liber, pentru a uite de tot ce a fost...si s-a terminat mult prea repede, as zbura pentru a fi acolo sus, mai aproape de speranta...dar nu pot. Sunt prins si eu ca si toti ceilalti oameni intr-un joc adevarat, un joc pe care noi l-am creat si pe care doar noi il putem controla. Sunt multe stagii in tot acest joc, multe sunt frumoase, dar multe sunt atat de grele incat ramanem blocati o vreme. Toti suntem doar niste jucatori, dar unii au invatat mai bine jocul decat altii.

ps: first session with my new Canon S2 IS :)If i could be anything at all, i'd be an angel spread my wings and fly away, but i'm stuck here on the ground.

Un comentariu:

Anonim spunea...

stateam si ma gandeam intr-o zi cat de liber te simti cand zbori..doamne cat as vrea sa incerc sentimentul asta...oricine cred ca ar vrea sa zboare(nu cu avionul:))).aaa...foarte tare aparatu' si pozele...ma bucur ptr tine;)